ŞANLIURFA / HALİLİYE - Haliliye Ortaokulu

Etiket Sonuçları: HaliliyeOrtaokulu

Kas

Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü ve Milli eğitim müdürlüğümüzün ortak düzenlediği 10 kasım Yüzme yarışlarında 6/C sınıfından

Sümeyye Esmeray kızımız 100 sırtüstünde il birincisi oldu.

Yine aynı yarışta 6/D sınıfından Ecrin polat da il 3.oldu.Aynı Yarışta 5/E sınıfından da Gökalp Arıkan da 50 m serbestte il 3.oldu.Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuzun öğrencileri, sınıflarda davul çalıp maniler söyleyerek ve ikramlarda bulunarak Ramazan Ayı'nın gelişini kutladılar.

Ock

Betül Karakaş öğretmenimiz 5-A ve 5-B sınıfı ile LEARN BODY PARTS Robot Sergisi yaptı.

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Yerli malını Kasaptaşı Parkında kutladılar.

Ara

Urfa geneli yapılan deneme sınavında okulumuzda 1. 2. ve 3. lere ödülleri verildi. Ayrıca deneme 1. lerimiz İl Birincisi de olmuşlardır kendilerini ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda etwinning projeleri kapsamında "Kitap Okulu'm " projemiz başlamıştır.

Mrt

Miilli Eğitim Bakanlığı tarafından  beceri atölyeleri kapsamında okulumuza yeni bir müzik atölyesi yapıldı.Çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu sayede sanatla gelişen nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz.Okulumuza ve ilimize hayırlı uğurlu olsun.