ŞANLIURFA / HALİLİYE - Haliliye Ortaokulu

Ock

Göbeklitepe'de gerçekleştirilen 100. yıl resim çalıştayına katılım sağlandı.

Kas

Okulumuz  Türkçe Öğretmeni Mahmut Toy,  5.sınıf öğrencilerimizle birlikte  faaliyete koyduğu "  Çözdüğüm Sorularla Uçuruyorum" etkinliği kapsamında  Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda bir araya geldi. Güzel bir sonbahar yürüyüşü ve  eğlenceli etkinlikler sonrasında   soru bankası  bitirme töreni yapıldı.

Yıl boyunca çözülen soru bankaları okulumuzda  muhafaza edilip ileriki tarihlerde geri dönüşüme kazandırılacak,elde edinilen gelirle köy okulundaki çocuklar "Okuma kitapları" buluşacak.

Eğitime katkılarından  dolayı öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Vedat Kazanç eşliğinde okulumuz öğrencileri Şanlıurfa ilimizde bulunan 'BATTANİ UZAY VE HAVACILIK BİLİM MERKEZİ' ni ziyaret ettiler.

Kas

Gençlik ve Spor  İl Müdürlüğü ve Milli eğitim müdürlüğümüzün ortak düzenlediği 10 kasım Yüzme yarışlarında 6/C sınıfından

Sümeyye Esmeray kızımız 100 sırtüstünde il birincisi oldu.

Yine aynı yarışta 6/D sınıfından Ecrin polat da il 3.oldu.Aynı Yarışta 5/E sınıfından da Gökalp Arıkan da 50 m serbestte il 3.oldu.Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Haz

LGS sınavında öğrencimiz Mehmet Akif Güler 500 tam puan alarak Türkiye 1. olmuştur. Kendisini ailesini ve emek veren öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Nis

Okuumuzda yapılan Tales Fen ve Matematik yarışlarında 6 öğrencimiz finale girmeye hak kazandı.

Nis

Sınıflarımızın vermiş olduğu katkılarla ihtiyaç sahibi ailelere ihtiyaç kolileri hazırlanıp, dağıtıldı.

Nis

Okulumuzun öğrencileri, sınıflarda davul çalıp maniler söyleyerek ve ikramlarda bulunarak Ramazan Ayı'nın gelişini kutladılar.

Mrt

Haliliye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilgi Yarışmasında okulumuz 2. olmuştur.

Mrt

Sınıflar arası düzenlenen Bilgi Yarışmasında 5. Sınıflardan 5-B ve 5-D sınıflarımız, 6. sınıflarda 6-A sınıfı, 7. sınıflarda 7-D sınıfı ve 8. sınıflarda 8-C sınıfı 1.liği kazandı. Bugün yapılan törenle 1.lere ödülleri verildi.

Mrt

Okulumuzda 4. sü düzenlenen deneme sınavı 1. lerine ödülleri verildi.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden 6-B sınıfından Muhammet Mustafa Düzgören İl geneli tekvando yarışmasında İl 2. Si olmuştur.

Ock

Betül Karakaş öğretmenimiz 5-A ve 5-B sınıfı ile LEARN BODY PARTS Robot Sergisi yaptı.